Tom Barman & Guy Van Nueten at Stadsschouwburg (Amsterdam) on 16/02/02

This page contains info about the Tom Barman & Guy Van Nueten-gig at Stadsschouwburg (Amsterdam, Netherlands) on Saturday February 16th 2002. Please tag your Instagram-pictures with #Tom Barman & Guy Van Nueten160202. If you have additional info about this gig, please drop me a line.


Date:
Saturday February 16th 2002

Artist:
Tom Barman & Guy Van Nueten

Tour:
No setlist available. If you have the setlist of this show, please contact me!

No videos available
Please tag your Instagram-pics with #Tom Barman & Guy Van Nueten160202 to have them shown in the overview below.

Het is haast een sacraal moment, de eerste keer dat een auteur zijn boek in handen krijgt. 🙏⁠
.⁠
De fotografie van Tom Barman vind je vanaf vandaag in 'Hurry up and Wait', een boek en een gelijknamige tentoonstelling. ⁠
⁠.⁠
'Al het andere dat ik doe is tijdrovend en er zijn veel mensen bij betrokken. Fotografie is snel en eenvoudig. Het geeft me onmiddellijke voldoening', aldus Barman.
.
Stel je bij de foto's van Barman geen idyllische landschappen of glamoureuze feesten voor. Barman vangt het kleine moment en de details, een verlaten matras op het strand, een glimp van een zeezicht en een enkele keer een verdwaalde figuur. ⁠
.⁠
📚 Hurry up and Wait ⁠
📸 tombarmanofficial⁠
🛒 Nu te koop ⁠
👀 Meer info of bestel via de linkinbio ⁠
.⁠
👉 Tentoonstelling vanaf 24 oktober 2020,⁠
Schaliënstraat 2, Antwerpen⁠
.⁠
#borgerhofflamberigts #merbooks #tombarman #hurryupandwait
...

215 4

Another happy buyer of two works 🙂
The fenomenal Tom Barman
#deus
#tombarman

(Previously: what should I write for caption Tom?)
...

131 5

Tom Barman, frontman of dEUS, musician, Belgium ©️Stephan Vanfleteren

Tonight at 21:20 hrs. documentary on canvas_tv - Confessions to dEUS.
tombarmanofficial deus_band
#musician #musicianlife #musicianlifestyle #deus #tombarman #portrait #blackandwhite #bwphotography #bw_photography #stephanvanfleteren #confessions #canvas
...

2281 19

Een drukke dag voor Tom Barman! Vandaag opent in Antwerpen zijn eerste foto-expo 'Hurry up and wait', met foto's uit het gelijknamige boek. En vanavond is de frontman van dEUS te gast bij Thomas Vanderveken in Alleen Elvis blijft bestaan. Kijk om 22u05 op Canvas of via VRT_NU, waar je ook de vorige afleveringen van dit seizoen kan herbekijken. ⁠ ...

417 20

Herken jij in deze olijke kleuter een multi-getalenteerde Belgische artiest? Het is Stef Kamil Carlens die toen al muzikale aspiraties had.⁠

Op de Antwerpse kunstschool valt de excentrieke gitarist Stef Kamil op door zijn charisma en muzikaal talent. Al snel begint hij met een paar jeugdvrienden een eigen groepje, A Beatband, dat later Moondog Jr. wordt. ⁠

Stef Kamil gaat ook bas spelen en zingen bij een ander beginnend groepje: dEUS. Met Tom Barman vormt hij een creatief duo dat in 1994 rockgeschiedenis schrijft met de debuut-cd 'Worst Case Scenario'. Maar Stef Kamil worstelt maandenlang met het toenemende succes van dEUS. Uiteindelijk hakt hij de knoop door en kiest tot veler ontzetting resoluut voor Moondog Jr, later Zita Swoon genoemd. ⁠

De groep scoort een eerste radiohit met 'TV song' en verkent voortdurend nieuwe muzikale horizonten. Zita Swoon tourt verschillende keren in het buitenland en prijkt als topact op diverse festivalaffiches. Stef Kamil drukt hoe langer hoe meer zijn stempel op de groep. Zijn eigenzinnige muzikale keuzes vallen niet altijd in de smaak en in 2009 kondigen de leden van Zita Swoon aan dat ze zich twee jaar terugtrekken uit het club- en festivalcircuit en zich zullen toeleggen op andere projecten. ⁠

Met getuigenissen van onder andere Stef Kamil Carlens (zanger/muzikant), Axl Peleman (zanger/muzikant), Tom Barman (frontman dEUS), Neeka (zangeres/muzikante), Anne Teresa De Keersmaeker (choreografe) en Arno (Vlaamse rockgod).⁠

Belpop Classics: Stef Kamil Carlens, vanavond om 22u05 op Canvas en canvas.be⁠

#belpop #stefkamilcarlens #zitaswoon⁠ #muziek #muzikant #axlpeleman #tombarman #neeka #arno #moondogjr⁠
...

200 6

dEUS schendt het biechtgeheim⁠

In 2019 trok de band rond Tom Barman op Europese tournee naar aanleiding van de twintigste verjaardag van hun album The Ideal Crash. Na elk concert nodigde dEUS fans uit in een 'confession room' om hun hart uit te storten. Om het met de woorden van Tom Barman te zeggen: "Anyone who wants to talk about a secret, a confession of the last 20 years?"⁠

Getuigenissen van fans en live beelden van de jubileumtour worden naast archiefmateriaal gemonteerd als een rock-'n-roll roller coaster. Het resultaat is 'Confessions to dEUS', een documentaire annex concertfilm van cineaste Fleur Boonman, vanavond donderdag om 21u20 op Canvas en via VRT NU.⁠

#linkinbio #deus_band #theidealcrash20thanniversarytour #theidealcrashtour #tombarman #rock #confessionstodeus #fleurboonman⁠


...

173 5

Rose said,quote:"it's time to make a mess".


#deus #deusband #tombarman #stefkamilcarlens #julledeborgher #craigward #klaasjanzoons #rudytrouvé #inabarunderthesea #roses #fortheroses #nomorevideo #rock #experimentalrock #artrock #jazzrock
...

117 3

Blaya and tom Barman! Esta é so pra quem sabe! Novidades a surgir! #music #tombarman #featuring #master #boss #tattoos #joint #cigarrette ...

311 6

[[ Yes I am busy making the dEUS documentary for #deusband #theidealcrash20thanniversarytour ]] #alangeveart #klaasjanszoons #confessionstodeus #tombarman #onlycauseoflove ...

112 6

‘Tommy Laughing’
Thank you corona. If it wasn’t because of you and the fact that I now have plenty of time on my hands I wouldn’t have bumped into this photo of Tom Barman, shot some twelve years ago.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TommyLaughing #TomBarman #dEUS #Singer #Songwriter #Musician #Music #Rock #MusicPortrait #MusicPhoto #Antwerpen #Studio #HappinessIsEasy #RockStar #CoronaDays #BlackAndWhite #BW #bnw #bnwmood #bnwlife #bnwphotography #bnw_magazine #Throwback #bnw_portrait #bnw_people #bnwlife #portrait_shots #20080315
...

206 12

7720
TOM
[Cover shoot for demorgenmagazine ]
••
📸 © by #CarmenDeVos ••✨✨ #cdvarchives #cdvDigital ✨🌼 🌼 #famousinflanders 🌸 🌸 #nikond810 #nikond810photography #nikon #nikonlove #nikonlovers #nikonusa #nikonphotography #50mm #nikonbelgium #nikonglobal ✨🌼 🌼 #instagood #picoftheday #grainisgood ✨ ✨🌼 ✨ ✨🌼 ✨•• ✨🌼 #lepetitvoyeur #headspacemag #thefoxmagazine #portraitmood ✨🌼 ✨ 🌼 #femalegaze #femalephotographer ✨ tombarmanofficial #tombarman #belpop #deusmusic #taxiwarsband #anywaythewindblowsmovie #fiat500 #oldtimer
✨ - AD by christelgeelen - chief marjolijnvsb - ITV by dannyilegems
...

237 9

Bar tools of the day
.
.
from bertini_denny
.
.
#bestbarman #barmania #barmannawesele #barmanshow #barmaniaproespaña #barmanka #barmanagement #barmanatwork #jaibarmanand #barmans #scuolabarman #barman #barmanlife #barmangueira #barmaniapro #barmani #barmanicure #barmanstyle #cocktailsandmixology #daniel #corsobarman #eydadebarman #prilaga #billybarman #danielbarman #tombarman #barmanager #barmanlifestyle #bar_mixology_bartender #cocktails_and_mixology
...

2202 7

Gustavo tom Barman and me! Studio time!!! #tombarman ...

74 1

Studio time with #tombarman !! #music #studio #antwerpen #room ...

448 4

Please tag your Flickr-pics with Tom Barman & Guy Van Nueten160202 to have them shown in the slideshow below.


Stadsschouwburg

Amsterdam
Netherlands

Date Venue City Country
16/02/02 Stadsschouwburg Amsterdam Netherlands
Tom Barman & Guy Van Nueten at Concertgebouw (Brugge) on 23/02/02
Tom Barman & Guy Van Nueten at Jazz Café (London) on 13/02/02

You may also like...

Leave a Reply